Segítség, szifiliszem van?
Figyelt kérdés
pár hónapja megjelent egy kis pattanásszerű dolog a hüvelyem mellett(ha megnyomtam egyszer gennyszerű dolog jött belőle),hamar el is mult azthittem csak a borotvátol. aztán most megint. Nem tudom hogy mondható-e fekélynek, de egy hét alatt eltnünik. És most ezzel egy időben pedig nyirokcsomó duzzanatot állapitottak meg nálam. csak egy partnerem volt, és neki és csak én voltam ez 100százalék! most olvastam erről a betegségrol. Viszont azt irja hogy bőrkiütések lesznek, azom pedig nincs. Tényleg nem tudom hogy összefüggésben van-e a két dolog. Valaki tapasztalat/5let?2016. nov. 13. 16:54
1/6 anonim válasza:
A szifilisznél nem pattanás van, hanem egy fekély, ami leginkább sebnek néz ki. Kinyomni nem lehet, és ami nagyon fontos, hogy hetekig van, de egyáltalán nem fáj. Ha nem jársz swinger klubba és nem váltogatod a partnereid, valószínűtlen a szifilisz (persze nem kizárt 100%-ig).
2/6 anonim válasza:
Ne fesd azonnal az ördögöt a falra! Nyugi. Első körben bőrgyógyász.
3/6 A kérdező kommentje:
Hát, miután "Hozzányúlkáltam" piros lett és nincs rajta bőr. ennyit tapasztalok. akkor nincs betegségem? és a nyirokcsomó megnagyobbodás az sem függ vele össze ugye?
2016. nov. 13. 17:05
4/6 anonim válasza:
De,van betegséged,csak nem szifilisz. Bőrgyógyász/nőgyógyász.
5/6 A kérdező kommentje:
akkor ez mégis milyen betegség? hogy nőgyógyászhoz kell mennem?
2016. nov. 13. 18:15
6/6 anonim válasza:
Nem szifilisz,egész biztos. Nyugi. Innen hogy diagnosztizáljunk? Nyugi,szakember látott ilyet,semmi szégyenlendő nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!