Mi van velem? Mit tudok ezellen tenni?
Figyelt kérdés
Tegnap meg kellett volna jöjjön, de késik. Azt hittem, hogy most annyira nem stresszea az életem, hogy ne jöjjön meg időben. A terhesség kizárva, mivel 2 hónapja nem volt itthon a barátom, és azóta nem volt semmi.
A gond azonban az, hogy hihetetlenül ingerlékeny vagyok már vagy 2 napja, tükörbe nézek és bármi van rajtam csúnyának látom magamat és elsírom magamat. Mindennel bajom van, minden idegesít... ha a barátom nem reagál rögtön, ideges leszek, sírok, bármit mond megbántódom.
2016. nov. 13. 15:56
1/2 anonim válasza:
Vegyél be valamilyen gyógynövényes nyugtatót,pl. Valeriána, vagy a premenstruációs panaszok csökkentésére való Premens tablettát.
2/2 anonim válasza:
Lehet, hogy kicsit megkeveredtek a hormonjaid ezért késik és ezzel együtt előzetes tünetként vagy ilyen ingerlékeny és érzékeny. Szerencsére magad is látod, hogy ilyen vagy, próbáld nem kimutatni pl amikor nem reagál rögtön, mert ő nem biztos, hogy érti az idegességed, hiszen nincs rá alapos okod. Valószínűleg ha megjön ez is elmúlik talán 1-2 napon belül. Ha van lehetőséged addig, akkor élj az előző válaszoló javaslataival, de lehet, hogy már nem is lesz időd megvásárolni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!