Milyen vizsgálatok vannak iskolában? Meddig kell levetkőzni, hányan mennek be? Ha valami nagyon megalázó meg lehet tagadni?
Fiú vagyok;bocs hogy ide írok;de gondolom a lányok se szeretnék ha őket akarnák meztelenül megvizsgálni,a nemiszervük megnézni suliban orvosin.Mi ilyen rémhíreket kaptunk.Én nem akarom megmutatni,meg mások se.Mielőtt cikiznétek,nem kicsi és fitymaszűkületem sincs.De nem akarom mutogatni.Lányokét sem nézik itt meg.Ha nem engedem mit tudnak tenni?Itthon nem vesznek komolyan,azt mondják nincs ilyen,honnsn veszed stb.
SOS.
Mi lesz ha nem engedem?
Attól függ, melyik iskola! Nálunk általánosban még nézték, de középsuliban csak boxerig kell vetkőzni, és kettesével mentünk, egyikkel foglalkoztak boxerben egy csukott ajtó mögött, a másikkal pedig felöltözve a másik szobában, fül, szem vizsgálatra :)
Ha nálatok megnézik a péniszt is, és nem engeded, akkor lehet, hogy egy betegséget, rendellenességet nem vesznek észre. De te tudod..
Ha nem engeded a vizsgálatott, akkor a körzeti orvoshoz kell menned majd. Semmi nem lesz belőle.
Ha akaratoskodnak mond, hogy szólsz a szüleidnek.
Nálunk volt ilyen vizsgálat, prosztata is. Nem volt kellemes ja és urológushoz kellett menni
Iskola orvosin prosztata vizsgálat nem szokott lenni!Nyugodj meg!A legtöbb esetben ha megtagadod csak ráírják a kartonodra hogy elutasítottad,szülőket esetleg értesítik de nem szokott ügy lenni belőle,itt le is zárják.Igazad van sok mindenben,fiú is úgyanolyan ember,mint egy lány.Lányok esetén sok anyuka kiakadna hasonló esetben,fiú gyerekúknél is felemelgetnék a hangjukat.
Nyugi lehet csak rémhír az egész,szívatás.Nem engeded nem tudnak mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!