Középiskolába megyek jövőre és lesz most egy előzetes mindent átfogó orvosi vizsgálat. Ez miből fog állni? Mit néznek, mennyire kell levetkőzni? és van különbség az általános sulis és a középsulis vizsgálatok között?
Figyelt kérdés
Ugyanúgy többen kell egyszerre bemenni? Nálatok hogy volt ez? 14L2012. máj. 30. 16:49
1/5 anonim válasza:
Azt senki nem kérheti, hogy vetkőzz meztelenre, de viszont már írták itt többen is, hogy volt olyan, hogy a lányoknak megnézték a punciját, hogy a koruknak megfelelően fejlődik-e. Viszont ha meg akarják nézni a puncidat, a hüvelyedbe nem nyúlhatnak, és Neked jogod van sz egészet megtagadni!!!!
2/5 anonim válasza:
Mi sulinkban úgy volt h egy szál bugyiban zajlott a vizsgálat, de egyesével vizsgáltak meg mindenkit
3/5 anonim válasza:
Nekünk vizsgáltak látás,hallás,gerinc,súly,magasság,vérnyomás,Megnézték a végtagjainkat,pl van e lúdtalpunk vagy ilyesmi.Vizsgáltak cicit.Én nagyon szégyenlős vagyok,ezért nem voltam hajlandó levenni a melltartót.Úgy oldotta meg hogy benyúlt a melltartómba.Nem kényszeríthet semmire.Egyedül ment be mindenki.Ne aggódj,nem vészes :)
4/5 anonim válasza:
Semmiképpen sem kötelezhetnek, hogy levesd a bugyid és/vagy melltartód. De valószínűleg nem is kellene...
5/5 anonim válasza:
Nálunk a fiúk hármasával bementek és gatyára vetköztek. Megcsinaltak a szokasos magasság, latas és sulymeresttt. Majd mindenki levette a boxerét és a doktornő megvizsgáa a faszunkat. Nem volt veszes, pedig szegyellős vagyok. 17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!