Nagyon durva felfazasra orvoson kivul tudnatok otthoni gyogymodokat irni, amik bevaltak?
Figyelt kérdés
Tegnap ejjel arra ebredtem hogy szornyen kell pisilnem es szurkal az alhasam. Par csepp pisit kieroszakolva konnyeztem a vecen. Reggelre sem lett jobb a hejzet. Del korul vettem eszre hogy mar a vizelet vegen ver is tavozik. Az orvost holnap tudom meglatogatni, sajnos ma nem volt ra modom. Emellett 3 napja kesik a menstruaciom, pedig mindig pontosan jon, nagyon sokaig szokott tartani es nagyon eros verzessel. Most a felfazos gorcsokon kivul mast nem erzek, csak pecsetelek egy kicsit. :(2016. nov. 10. 18:38
1/2 anonim válasza:
Lehet antibiotikum kell, mert gyulladásod van, én nem viccelnék ezzel.
Te de tudod, ha nem akarsz gyereket akkor mindegy végülis.
Majd elmúlik.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem viccelek, egyszerűen nem tudtam bemenni mert másfél éves beteg kisgyermekre vigyáztam itthon. Sürgősségin nem hiszem hogy ezzel csinálnának valamit. Azért irtam ide.
2016. nov. 10. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!