Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vérzés durva szex után. Lehet...

Vérzés durva szex után. Lehet belőle baj?

Figyelt kérdés
Nagyjából egy éve vagyon a partneremmel, akit bőségesen megáldott a sors odalent. Mindig is éreztem fájdalmat a méhem körül szex közben és után, de mivel valamilyen szinten élvezem, ezért nem zavart és különösebb gond sosem volt. De ma kicsit a szokásosnál is mélyebbre hatolt és durvábban, amivel a szenvedély hevében különösebben nem foglalkoztam. Viszont azóta vérzek. Kissé rózsaszínes, nem élénkpiros, de nem egy pár csepp, hanem rendesen jön. Egy nagyon halványan fáj az alhasam. Volt már mással is hasonló? Valószínű, hogy most volt peteérésem is, nem tudom összefügg e.
2016. nov. 6. 02:31
 1/3 anonim válasza:
:)) nem törtènik semmi,de legyen finomabb legközelebb
2016. nov. 6. 02:40
 2/3 anonim ***** válasza:
71%
Menj el a nőgyógyászhoz, ha a későbbiek során gyermeket szeretnél és nem méhnyakrákot.
2016. nov. 6. 03:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Mivel erősebb lett a vérzés, jobbnak láttam elmenni a sürgősségire. Azt mondták, hogy apró sérülések miatt vérzek és hogy elvileg pár nap alatt magától meg kellene gyógyulnia. Ha nem, menjek vissza....azt is mondták, hogy el sem hinném, hány ilyen történik. Még szerencse, hogy Angliában élek....otthon ezt elég nehéz lett volna meglépni lekezelő hangnem és ítélkező pillantások nélkül.
2016. nov. 7. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!