Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyász adhat ijet vagy...

Nőgyógyász adhat ijet vagy van egyáltalán?

Figyelt kérdés

egy munkatársam azt mondta h neki nincs hormonja,s nem menstruál. (jó neki) de mivel gyereket szeretne ezért szed ojan fogamzásgátlót amiben vannak hormonok s így már menstruál.

én nem szeretnék már menstruálni!!! nem akartam soha gyereket, s nem is akarok most sem, és soha.(25 éves vagyok)

Szóval van ojan fogamzásgátló ami arra készteti a szervezetemet h ne adjon hormonokat, s ne menstruáljak?

2016. nov. 8. 22:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
hüje vagy
2016. nov. 8. 22:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
#1 valaszolonak igaza van, megfogod banni, 100% :)
2016. nov. 8. 22:43
 3/4 anonim ***** válasza:
85%
Tehát ojan menstruácilyót megszűntető hormonnya gyógyszert szeretne ez a lyó fely kérdező. Még ijet.
2016. nov. 8. 23:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha tönkre akarod tenni a hormonháztartásodat (ami az egész szervezeted működését befolyásolja), hát rajta, menj el egy nőgyógyászhoz, biztosan tud javasolni valamit. Pl. van olyan méhen belüli eszköz, ami mellett nincs menstruáció, bár ezt olyan nőknek szokták ajánlani, akiknek már van gyerekük.
2016. nov. 9. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!