MR-re nőgyógyász adhat beutalót?
Figyelt kérdés
Prolaktin szintem nagyon magas lett2016. febr. 16. 15:11
1/6 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy egy hormoneltérés miatt MR vizsgálatra lenne szükséged?
Beszéld meg a nőgyógyásszal, hogy mi a teendő, milyen vizsgálatokra van szükség. Oda fog beutalni, ahova kell...
2/6 anonim válasza:
Barátnőmnek ilyen gonddal adott beutalót a nőgyógyász CT-re. Utána az endokrinologus tiszta pipa volt, hogy mr kellett volna, de nem adott neki arra beutalót, mert így is sokba kerül már a barátnőm a tb-nek... No comment. Gondolom azért szeretnél mr-re menni, mert prolaktintermelő agyalapi mirigy daganatra gyanakodsz.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen azért.
2016. febr. 16. 17:12
4/6 anonim válasza:
Szerintemnem. Nekem endokrinológus adott. Múlthéten voltam, május közepére kaptam időpontot mr-re. Holnap fizetősre megyek :S Mennyi volt a prolaktinod?
5/6 anonim válasza:
Adhat. Mivel a prolaktin szintemet a nőgyógyászom tartja karban, így tőle kérek MRI-re is beutalót évente. (Nálam már kiderült az adenoma.)
6/6 anonim válasza:
Millió dolog diagnosztizálására jó az MR, bármilyen orvos indokoltnak tarthatja, így nőgyógyász is, természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!