Mi baja van a menstruációmnak? (Többi lent)
Egy éve megvan a menzesz és az előző havi valami álom volt. Nagyon kevés, nem fájt semmim sem, csak puffadt voltam és ment a hasam.
Most megint megjött és valami remélem. Igaz, hogy még csak a második napon tartok, de nagyon erős és vércsomók távoznak belőlem. Ez nem az első alkalom, hogy ilyen. Sajnos a suliba elég zavaró hogy érzem, hogy kifolyik a vér és az a csomó kicsik. Ugye órán ülök, de ha felállok akkor érzem, hogy kifolyik a vér és az a csomó kicsik. Két ilyet bír ki nekem a betét. Always nappalit használom. Kérlek segítsetek! 😞
A válaszokat előre is köszönöm szépen
Ha nagyon erős a vérzés, javaslom az Ergam cseppet. Enyhíti a vérzést, nekem mindig segít. :)
17/L
Hát estére ugye azt használok és ha reggel felkelek akkor egy adag kijön és akkor se bírja csak a kettőt vagy hármat.
Amúgy 14 éves vagyok
Na, én ezért használok tampont. Nem érzem, hogy folyik a vér, és így nem is idegeskedek rajta.
20L
Köszönöm szépen a segítségeket😊
Persze a válaszok még jöhetnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!