Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi baja van a menstruációmnak?...

Mi baja van a menstruációmnak? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Egy éve megvan a menzesz és az előző havi valami álom volt. Nagyon kevés, nem fájt semmim sem, csak puffadt voltam és ment a hasam.

Most megint megjött és valami remélem. Igaz, hogy még csak a második napon tartok, de nagyon erős és vércsomók távoznak belőlem. Ez nem az első alkalom, hogy ilyen. Sajnos a suliba elég zavaró hogy érzem, hogy kifolyik a vér és az a csomó kicsik. Ugye órán ülök, de ha felállok akkor érzem, hogy kifolyik a vér és az a csomó kicsik. Két ilyet bír ki nekem a betét. Always nappalit használom. Kérlek segítsetek! 😞

A válaszokat előre is köszönöm szépen

2016. nov. 7. 14:41
 1/6 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen én is kiváncsi vagyok. Remélem semmi rossz. Ha nagzyon zavar akkor használj esti betétet ha ez gyakran fordul elő. Nincs jobb ötletem. ;)
2016. nov. 7. 14:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha nagyon erős a vérzés, javaslom az Ergam cseppet. Enyhíti a vérzést, nekem mindig segít. :)

17/L

2016. nov. 7. 15:00
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát estére ugye azt használok és ha reggel felkelek akkor egy adag kijön és akkor se bírja csak a kettőt vagy hármat.

Amúgy 14 éves vagyok

2016. nov. 7. 15:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez ilyen, teljesen normalis a menstruaciod elmondas alapjan. (Mar amit lehet erteni belole, kb ugy fogalmazol, mint egy 3 eves)
2016. nov. 7. 15:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Na, én ezért használok tampont. Nem érzem, hogy folyik a vér, és így nem is idegeskedek rajta.

20L

2016. nov. 7. 16:16
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítségeket😊

Persze a válaszok még jöhetnek

2016. nov. 8. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!