Nőgyógyászati vizsgálat! Hogy fog történni?
Szia!
Én magan rendelésre három mert,eleve szégyenlős vagyok,így női orvost kerestem előtte könnyebb levetkőzöl,plusz itt elkülönített vizsgáló van tehát csak az orvos előtt kell alul levetköznöm majd,csak ő lát.Ami sztk-ban sokszor messze nem így van,néha ott egyből a rendelő közepén áll az ágy,ott az asszisztens előtt terpeszthet
Beszélgetéssel indítunk,milyen vizsgálatot szeretnék.M ajd szól menjek át a vizsgálób a,ott alul levetkőzöl,bugyit,nacit leveszem,zokni marad.Ágyra felfeszem,fenékkel az ágy végébe,a lábtartók közelébe húzódom,lábam a lábtartók rakom.
Jön az orvos,kesztyűt húz,vazelint ken az ujjára,egy ujjal a hüvekyedbd nyúl,másik kézzel a hasam nyomkodja a méh fekvését tapintható ki ekkor.Kihúzza az ujját és egy kacsának nevezett eszközt tesz a hüvekyedbd,ezzel tágítani tudja a hüvelyt és egy kis pálcikával benyúl,megfirgatja sejtmintát vesz.Majd pálcikával,kacsát kihúzza és végzett,öltözhetek is fel.
Bugyidba legyen tisztasági betét mert van akinek vizsgálat után pár napig pici vérzése van.
Nem fáj,5-8 perc kb.
Youtubon regisztrálj le nagykorúként freemailen címmel akkor videót is tudsz róla nézni.
Hány éves vagy?
1. és 3. válaszolók inkább duguljanak el, ha nem tudnak normálisan hozzászólni.
A kérdezőnek: gondolom már túl vagy rajta, reméljük nincs komoly gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!