Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak amíg nem jön...

Mit csináljak amíg nem jön meg Anya?

Figyelt kérdés
Tegnap megjött rendesen, nem az első. :) ma reggel fájt a hasam, egy darabig tűrtem, de már nagyon fájt... :( vettem be egy No-Spa-t. Nem nagyon hatott, csak tűrhető lett a fájdalom. Aztán.hányingerem lett és hánytam is. Gondoltam jobb lesz, mert egyszer volt már ilyen. De nem nagyon lett jobb, csak egy picit. :) utána nem ettem semmit, csak ittam egy pohár tejet, meg egy pohár vizet. Most az előbb megint hánytam. Most már jól vagyok. Anya nemsokára hazaér. Csináljak addig valamit? Vagy csak pihenjek?
2016. nov. 3. 11:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Tegyel valami meleget a hasadra. Hanyaskor nem nagyon kene tejet, tejtermekeket enni,inni... valami dieatasabbal probalkozz. Keksz, fott krumpli.
2016. nov. 3. 11:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Oksa. Köszönöm. :)
2016. nov. 3. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!