Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció alatt rosszullét!...

Menstruáció alatt rosszullét! (? )

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok kb. 3,5 éve jött meg az első. Elég erős szokott lenni,de szerencsére nem szokott annyira görcsölni a hasam. De mostanába eléggé. Nyáron pont állatkerbe voltunk és megvolt és reggel nem fájt,semmi. Odaértünk nem sokra rá iszonyúan gőrcsölni kezdett a hasam alja,beleim is,nagyon hányingerem is,volt és nagyon rosszul voltam.. Elmúlt kb fel óra múlva,de nagyon rossz volt. Nem mindig vagyok rosszul menszeszkor de hasmenes általaban van. Miert? Es miert volt ez a rosszullet? Koszonom!

2016. nov. 3. 10:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenki máshogy éli meg a menstruációt sőt még havonta is változik. A hasmenés i attól van h görcsölnek a beleid csak nem érzed úgy. Egyébként természetes dolog, valahogy a szervezetednek ki kell löknie a felesleget.
2016. nov. 3. 13:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Mensi előtti napokban szokott székrekedésed lenni? A hasmenés ilyenkor jellemzően a hormonok miatt van.Na meg a test különböző részein felhalmozódott víznek is távoznia kell ahogyan csak tud és a felszaporodott hormonoktól is igyekszünk szabadulni.Ilyenkor ha teheted, mert nem kell kimozdulnod, akkor inkáb hasfogót ne vegyél be.Hadd menjen, aminek mennie kell. Ez nem súlyos hasmenés.Fájdalomcsillapítót persze bevehetsz.Igen, lehet ilyenkor kisebb-nagyobb roszzullét.Ahány nő, annyi féle tapasztalat.Nekem például a menstruáció előtti napok megterhelőbbek, mint mikor megjön.
2016. nov. 3. 20:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy időszakasz, amikor nagyon megszenvedtem a menstruációt.

Fájt a mellem, a combom, hánytam is első nap. És rettenetesen görcsöltem.

Majd ez eltűnt hál'isten! Pici görcs van, de nem vészes. Viszont székrekedés akkor is volt és most is van, ami természetes. Engem nem zavar, mert legalább kipucol. :)

2017. jan. 6. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!