Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért hányok állandóan?

Miért hányok állandóan?

Figyelt kérdés

Hétfőn jött meg, pont dolgoztam és hát munkaképtelenné váltam, egy órát legalább ültem, mire hatott a második fájdalomcsillapító is. Egyébként már egy éve szenvedek ettől, három kórházban is jártam, egyikben műtöttek is vakbéllel (lehet nem is kellett volna). Utoljára fél éve voltam vizsgálaton, ultrahangon de semmit sem találtak. Előtte gyulladást, arra antibiotikumot írtak fel, a gyulladás eltűnt, de a tünetek nem.

Hétfő este hánytam, kedd reggel hányingerem volt, de nem hánytam. Szerda, csütörtök nem volt semmi, ma megint dolgoztam és erős hányingerre ébredtem, de muszáj volt bemenni. Hazazavartak a rosszullétem miatt, aztán ki is rúgtak. Kétszer hánytam is, úgy hogy nem ettem semmit és csak késő délutánra múlt el. Mi lehet ez? Nagyon gyakran van ez így egy éven belül. Na de az ötödik napon, amikor szinte már nincs is meg?

2016. ápr. 8. 21:21
 1/3 anonim válasza:

wwww.hazipatika.com > helicobacter pylori - a legelterjedtebb kórokozó.

Üdv: egy "laikus" egészségügyi önkéntes gyakornok. (Én meg már azt hittem, hogy egyedül vagyok ezzel a bajommal. Én hányinger elleni kúp végbélbe helyezésével tudtam csak leállítani ezt a folyamatot. Egyik családtagomnál úgyszintén ez vált be.)

Mihamarabbi gyógyulást kívánok!!!

42/N

2016. ápr. 8. 21:36
 2/3 A kérdező kommentje:
de ennek a helicobacternek mi köze a menstuációhoz, mindig akkor jelentkezik?
2016. ápr. 8. 21:40
 3/3 anonim válasza:

Tisztelt Kérdező!

Így "virtuálisan" csak tippelgetni tudok: nem véletlenül posztraumás szindrómában szenvedsz?

(Ez orvosi szakzsargon. Pontos jelentése: olyan krónikusan fennálló életviteli, életvezetési gondjaid lehetnek, amit - testbeszéd hiányában - képtelen vagyok "diagnosztizálni".)

Üdv: 1/2-es válaszoló (42 N)

2016. ápr. 9. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!