Ha alvadt vér szerű darabkák jönnek ki belőlem akkor baj van?
Figyelt kérdés
Cafatokba lógás szerűen szinte folyik ki belőlem és szinte mindig ez van mikor menstruálok.ez normális vagy nem??2016. nov. 1. 21:53
1/10 anonim válasza:
Az a méhnyálkahártya. Normális. De olvass kicsit utána.
2/10 anonim válasza:
Ez változó a vértől és a salakoktól , minél több vizet teát iszol minél több nyerset természeteset fogyasztasz annál könnyebb a menzesz lefolyása .
3/10 anonim válasza:
Normális egy szintig de azért én időnként megnézetné h minden kijön e menstruáláskor, mert lehet ezek a darabkák nehezebben jönnek és nem úgy örülnek. Nekem is szokott lenni de csak pár kis cafatka a vér közt.
4/10 anonim válasza:
Ha sok "darabka" van mindig a menstruációs vérben,akkor mindenképpen menj el orvoshoz,mert ez a myoma egyik tünete is lehet,főleg ha görcsös, hosszantartó is a vérzésed.
5/10 A kérdező kommentje:
Egy szimlpa nőgyógyászati vizsgán ez kiderül vagy külön ra kell kérdeznem?
2016. nov. 2. 09:55
6/10 anonim válasza:
Ha elmondod a panaszodat,akkor az orvos meg fog vizsgálni kézzel és UH-val is,hogy lássa a méhnyálkahártya és a méhfal vastagságát. Egy "tisztességes",alapos orvosnak nem kell elmondanod,hogy mit nézzen meg, a panaszok alapján megteszi magától.
7/10 A kérdező kommentje:
Csak mert két héttel ezelőtt voltam azt mondta minden rendben az eredményekért pedig jövő héten kell mennem
2016. nov. 2. 11:47
8/10 anonim válasza:
Milyen erdményekért mész,rákszűrést csinált? UH-t csinált?
9/10 A kérdező kommentje:
Igen mindkettőt
2016. nov. 2. 21:25
10/10 anonim válasza:
Akkor ,ha a cytológiai is rendben van,nyugodj meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!