Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan indítsam be újra a...

Hogyan indítsam be újra a menstruációmat?

Figyelt kérdés

Leadtam szeptember óta 2 kg-t. Most 49 kg vagyok és 162 cm. Már előző hónapban is késett, viszont most teljesen ki is maradt. Amikor elkezdett késni 48 kg voltam, azonnal abba is hagytam a diétát és 49 kg-val súlyt tartok. Nagyon jól érzem már magam a bőrömben. Újra normálisan eszek, szépen emelem a kalóriabevitelt is. Ha újra normálisan eszek teljesen, visszaáll a menstruációm, ugye?

Mivel lehetne még rásegíteni? Mindjárt 17/L

2016. okt. 31. 08:31
 1/5 anonim ***** válasza:
48%

Nem tudod beinditani!

Menj el orvoshoz mert 12evesen mar megvan az elso ciklus! Es o segit neked!

2016. okt. 31. 08:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Borzasztó rosszat teszel a le-föl súlycsökkenésse! Remélhetőleg még "magától" is rendeződni fog,de erről szokjál le!
2016. okt. 31. 09:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi a testzsírszàzalékod?
2016. okt. 31. 10:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Remek, anorexiával inkább a pszichológushoz menj, mert így csak tönkreteszed magad.

Lehet, úgy elcseszted, hogy csak hormonnal jön majd meg, vagy azzal is összevissza és gyereked sem lehet.

2016. okt. 31. 22:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én 15,5 éves voltam mikor először megjött. Utána kb 3-4 havonta jött meg. Egy év múlva tudom, hogy kb 161 centihez voltam 44,5 kiló pedig szépen ettem és mindent megettem. Itt el akart küldeni az iskolaorvos gasztroenterológushoz, de gondoltam várok még vele, hogy előtte bealljon rendszeresre a ciklusom. Utána pár hónappal később már kb 50 kiló voltam és szépen rendeződött minden, úgyhogy így nem volt szükség orvosra. De hangsúlyozom, hogy az én történetembensszó se volt diétáról. Én ennék újra változatosan a helyedben és természetesen nem túl keveset. Sportolnék is, és ha rövid időn belül nem rendeződik az egész, felkeresnék egy orvost. Egyébként ne stresszelj rá, attól nem lesz jobb. Remélem tudtam valamennyit segíteni. 17/L
2016. nov. 2. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!