Hogy lehetne siettetni a menstruációmat?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok és még szűz, azonban már másfél hete késik. Nagyon aggódok, mert anyukám csak egy dologra tud gondolni, de nem hisz nekem... Sokat sportoltam az elmúlt hónapban, kicsit beteg is vagyok, de örülnèk, ha már megjönne. Van rá valami módszer?2016. szept. 25. 10:28
1/3 anonim válasza:
Ne idegeskedj!Az is késleltetheti
2/3 anonim válasza:
Én a helyedben nem stresszelnék se ezen se máson. A hormonok már csak ilyenek. Néha ilyenek, néha olyanok, néha van kedvük működni, néha nincs. nyugi, majd megjön.
3/3 anonim válasza:
vitamindús ételek fogyasztása nagyobb mennyiségben, a BMI-index növelése, stresszmentes élet, túlhajszoltság kerülése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!