Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan tudnam siettetni a...

Hogyan tudnam siettetni a menstruaciomat?

Figyelt kérdés
Majusban lesz az eskuvom es azon a napon fog mejonni a verzesem. MMit tehetnek hogy hamarabb megjojjon. Fogamzasgatlot nem akarok szedni, valamilyen termeszeres modszerre gondoltam.
2010. jan. 14. 11:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Költözz össze más olyan nőkkel, akiknek hamarabb jön meg! Azt egymáshoz igazítsátok.
2010. jan. 14. 12:05
 2/8 anonim válasza:
72%
Állítólag a vörös bortól jobban "vérzik" az ember! Talán, ha elkezdenél vagy 2 héttel előtte minden nap meginni egy deci bort lehet, hogy hamarabb megjönne. Nem vagyok benne biztos és nyugodtan le lehet pontozni, de rem. (ha ez nem is segít) megtalálod a megfelelő módszert és gratulálok az esküvőhöz! :)
2010. jan. 14. 12:05
 3/8 anonim ***** válasza:

természetes módon sehogy.

csak a jószerencsében bízhatsz.

2010. jan. 14. 12:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Az egyáltalán nem biztos hogy pont azon a napon fogsz menstruálni. Lehet a nagy izgalom hatására pont késni fog, vagy előbb megjön. Nyugi májusig még van öt hónap.
2010. jan. 14. 12:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Előre hozásra hallottam olyat, hogy ugrókötelezni meg futni kell, meg vannak ilyen spéci tornagyakorlatok, amik elvileg használnak, de nem próbáltam még.

Ha pont aznap fog megjönni, akkor azt tudom javasolni, hogy ne előrébb hozd, hanem hátrébb! Citromlével késleltetni tudod egy-két napot, ez nekem is bevált már.

2010. jan. 14. 12:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszt. Attol tartok hogy a gyonoru ruham veres lesz. Az elso nap nagyon eros szinte omlik a ver es 1 orankent kell cserelni a tampont. Jajj meg nem szeretnem ha a naszejszakan meglenne meg. :-)
2010. jan. 14. 20:45
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem mégiscsak menj el dokihoz, ő majd ad valamilyen hormonkészítményt. nemcsak fogamzásgátlóval lehet szabályozni, ad egy injekciót a megfelelő időpontban, és ennyi.
2010. jan. 15. 14:14
 8/8 anonim válasza:
Állítólag a fahéjtól előbb jön be... nekem bevált
2010. márc. 27. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!