Kirepedezett valadekos mellbimbo?
Figyelt kérdés
Amikor elkezdett noni a mellem, akkor vettem eszre, hogy az egyik mellbimbom korul teljesen ki van repedezve a bor, es iszonyatosan fajt. Begyogyult, viszont az a mellbimbom azota is erzekeny, es a mellbimbo korul hegek vannak, amik feherek a bennuk levo tejszeru valadektol. A masik oldal is ilyen, de az joval kevesbe. Viszont aggaszt, hogy amikor megvakartam a mellem, azon az oldalon, az egyik ilyen heg kifakadt, es teljesen felrepedt ott megint a borom. Olvastam egy mellrakfajtarol, aminek ezek a tunetei, es nagyon aggodom. Mit tudok tenni? Holnap megyek orvoshoz, hova fog tovabb kuldeni, es miert van ez a mellemmel? A valaszokat elore is koszonom. 16/l2016. okt. 26. 20:39
2/4 A kérdező kommentje:
Igaz csak aggodom
2016. okt. 26. 20:46
3/4 anonim válasza:
Az a baj, hogy innen nem lehet megmondani, hogy ez bőrprobléma, hormonális tünet, vagy micsoda. Ezért kell az orvosra hallgatni, jól teszed, hogy mész, nem kell már sokáig aggódnod. Drukkolok!
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom :)
2016. okt. 26. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!