Nincs nagy különbség a két tampon között, ugye?
Hogy érted, hogy reményeid szerint "nem lesz vészes"? Mitől félsz? Attól, hogy nem fogod tudni felhelyezni? Én azt tapasztaltam, hogy nincs semmi különbség. A név csak egy piaci fogás, amivel elhitetik, hogy könnyebb felrakni, de amúgy ugyanaz a kettő.
Egyébként én otthonra meg éjszakára nem használok tampont, mert sokan mondják, hogy hosszútávon gyengíti a hüvelyizomzatot, irritálja a méhszájat, a benne lévő vegyi anyagok kioldódnak, kihúzáskor végigdörzsöli a hüvelyfalat és fogékonyabbá tesz a fertőzésekre, bejutnak a bacik a hámsérüléseken. Szóval hiába nagyon kényelmes megoldás, szerintem csak munkában/iskolában töltött idő alatt érdemes élni vele.
Nagy különbség nincs közte.
Szerintem az Original kicsit több vért szív magába, mint a másik vagy lehet véletlen. Árban ugyanúgy vannnak, teljesen mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!