Lányok ti is szoktátok érezni mikor tampont használtok?
Sóval...
én tampont szoktam inkább használni, mert a betéttel mindig átázok, viszont amikor dugom fel és már bent van érzem hogy nem egyenes, hanem nem egészen keresztbe de elfordul és mindig jön ki vér a tamponon keresztül is. Ez mitől van? Miért fordul el???
Akkor érezhető, amikor nem megfelelő méretet használsz, vagy nem jól tetted fel. Illetve ha már nagyon megduzzadt és cserélni kellene, de nálad nem az utóbbi a helyzet.
Én sokfélét kipróbáltam, azokat tudtam jól behelyezni, amik applikátorosak (R betűs drogériában nagyon jó kapható). A sima tamponok engem is zavartak, nem tudtam kellően mélyre tenni.
Ha érzed, akkor nincs fent jól.
Nekem is van, hogy keresztbe fordul, akkor kicsit meghúzom a zsinórt, az egyenesbe hozza.
Ugye tudod, hogy a tampon nem dugóként, hanem szivacsként működik? Ha tele van, akkor bizony átengedi a vért.
Egyébként azért fordul el, mert csak. :) Nem jó szögben teszed be, nem jó szögben áll az ujjad, amikor feltolod, az altested nem úgy tartod, mint egyébként, bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!