Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szules eredmenyekeppen annyira...

Szules eredmenyekeppen annyira lecsokkent a libidom, hogy hormonzavarra gyanakszom. Kit kene tennem?

Figyelt kérdés

A tébés nogyogyasz el tud kuldeni finanszirozott hormonvizsgalatokra, vagy keressek inkabb egy magan nogyogyaszt, aki foglalkozik ezzel? Volt valakinek ilyen? A hajam is hullik, rosszul alszom, hiztam is (igaz most dietazom), faradekony vagyok es abszolut nem akarok szexelni. Semmi fele ingerem nincs ra, es ha veletlen csinaljuk, akkor egyaltalan nem erzek semmit.

(Nem psziches a dolog, a verkepem tokeletes, a pajzsmirigyem is)

2016. okt. 18. 10:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezzel nem nőgyógyász kell hanem endokrinológus. El tud küldeni a nődoki hormonvizsgálatokra tb-re ezzel spórolhatsz, viszont az eredményt már nem neki kell megmutatni. Pajzsmirigynél mennyi a tsh-d? Fontos hogy nőknél 2 alatt kell menni, nekem 3nál már tünetem volt, sőt most kezelés mellett is hullik a hajam pl... :\ Viszont lehet csak a t3-ad nem jó, amit csak endodoki kérhet. Valamint csináltatni kell a hízás miatt inzulinterhelést ugyanis az IR is okoz ilyen tünetek.
2016. okt. 18. 13:38
 2/6 A kérdező kommentje:

Endokrinologus nezi a noi nemi hormonokat is?

Teljes kaosz van a fejemben nem tudom mit kene tennem.

Vannak fizetos noi hormon vizsgalatok, amikor 2x vesznek vert na de ha azt kifizetem, akkor a leletet kinek mutatom be?

Volt egy atlag verkepem, plusz a hazidoki kerte a cukorterhelest is. Az is jo eredmennyel zarult, ebbol gondolom hogy nem lehetek IR-es.

2016. okt. 18. 16:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Természetesen endodoki kérhet ilyet, minden belső elválasztású miriggyel és hormonokkal ő foglalkozik eredetileg, a nőgyógyásznak nem feladata egyébként vagyis nem lenne sőt nem is értenek hozzá ahogy tapasztaltam, ő csak a szerveket kéne hogy kezelje és a fogamzásgátlást amit ugye csinálnak és mindent azzal oldanak meg. A hormonvizsgálatot nőgyógyász és endokrinológus is kérheti tb-re ha ha tb-re mész hozzá, a kétpontosat is amikor a ciklus első 3 és 21.napján kell menni (én úgy csináltattam hogy: az endokrinológusom csak fizetősre küldhetett volna, mert magándokit választottam, de úgy az 30ezer lett volna, a nőgyógyásznak elmondtam ezt és ő adott hormonra beutalót - ugyanazt nézethetik meg, teljesen jó volt így. Spóroltam 30ezret. Ha fizetősre mész akkor te kapod meg az eredményt (bár nálunk tb-re is én kaptam mindent) és endokrinológushoz kell vinned. Nőgyógyász nem sokat tud segíteni egyébként, találgatnak az esetek nagyrészében.

A cukorterhelésből nem derül ki az IR mert gyönyörű cukor mellett lehet IR , csak ha inzulint is néztek legalább 3 időpontban.

2016. okt. 18. 18:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Kiderült valami? Változott a helyzet? Ugyanez a problémám :(
2017. ápr. 17. 22:41
 5/6 A kérdező kommentje:

Szia

Sajnos nem jutottam el meg..

Lehet lemegyek a hazidokihoz hogy adjon beutalot mar ha kell endohoz.

Qmugy a libido nen allt helyre. Sot azt vettem eszre, hogy ovulaciokor van valami kis vagyakozas.. de ugy nagyon semmi. Aztan megtortenik a tuszorepedes ami elegge fajdalmas es utana hetekig semmi szexualis inger nincs bennem.

Ugy fel evente egyszer elvezem a szexet ha eppen ovulaciokor kap el .. de amugy semmi.

Semmi elvezet semmit se erzek kb szex alatt.

Pedig ez eppenhogy a nodoki feladata lenne hat megiscsak a nemiszwrvekrol van szo.

2017. jún. 9. 12:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Köszi, hogy válaszoltál! Hát, itt sem rózsás a helyzet. Nagyjából SEMMI igényem nincs, és már baromira zavar :(
2017. jún. 23. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!