30-hoz közeledve Ti még mindig kipattogtok, mielőtt megjönne? Vagy ez hormonzavarra utal?
Figyelt kérdés
2-3 nappal előtte mindig elöntenek a pattanások, aztán ahogy vége, azok is sorban tűnnek el. Azt hittem, ez csak kamaszoknál van így, vártam is, hogy majd végleges búcsút veszünk egymástól, de nem. Vagy ez még normális? Másoknál is így van?2016. márc. 9. 23:13
1/5 anonim válasza:
Nekem félidőnél lesz tiszta patti az állam, viszont pakzsmirigy-alulműködéssel kezelnek. Lehet nálam emiatt van.
2/5 anonim válasza:
Nekem is félidőnél volt pattis az állam, menzesz előtt pedig a legszebb volt...
Beszéltem nőgyógyásszal, kivizsgált, semmi hormonális oka nincs. Ilyen fajta az ember :\
Endokrinológus is látott, nekem is pma-m van. Ő adott Dalacin oldatot, azóta ezek is megszűntek. Érzékenyek a szőrtüszők a hormonális változásokra.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ezek szerint akár ez is lehet a háttérben... Egyszer már kértem nőgyógyásztól beutalót endokrinológiára a rossz ciklusom és az erős görcseim miatt, de nem adott, mondván, ilyenekkel nem érnek rá foglalkozni...
2016. márc. 10. 07:36
4/5 anonim válasza:
Én kipattogok előtte, de hormonális problémáról csak inzulinrezisztenciáról tudok. Pajzsmirigyemet is nézték, az is oké. Ciklusom is. Nálam mindig így volt, amióta az eszemet tudom.
5/5 anonim válasza:
2. vagyok. Ha van ciklus gondod és stb akkor keress magán endo dokit. Nekem találtak cisztát egyébként, átállítottak más fogamzásgátóra és meglátják. Lehet pcos, csak nagyon korai. Szeretik amúgy lerázni az embert! Ne hagyd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!