A rendszertelen menstruáció mennyire normális ebben a korban?
2014 nyarán jött meg, volt hogy 3-4 hónap kimaradt, 2-3 hónapig megjött aztán megint kimaradt egy időre, a leghosszabb idő azt hiszem 5 vagy 6 hónap volt.
Idén április óta minden hónapban megjött, viszont a napok rendszertelenek, nem 2-3 napot csúszik hanem többet és elég nehéz megállapítani hogy mikor fog megjönni.
Ha 28 nappal számolunk akkor tegnap kellett volna megjönnie, de még semmi "tünetem" nincs hogy meg akarna jönni.
Egyébként teljesen normális, fájdalmaim sincsenek csak minimálisan.
Voltam nődokinál aki azt mondta 18-20 éves korig normális hogy nem áll be, viszont engem nagyon zavar, ebben a hónapban leszek 17 és még mindig ilyen.
Teljesen normális. Ne számolj 28 nappal, mert az csak egy átlag egyébként, lehet, hogy neked hosszabb lesz a ciklusod, pl. 30-32 nap, még az is normális, nekem is ilyen volt jellemző, de nem ugyanannyi napra jött, hanem ezeken belül variált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!