IR? Megnéznétek a terheléses cukor eredményem? Cukor: 0perc 4,6 60perc 3,8 120perc 3,3 Inzulin: 0perc 3,8 60perc 17,8 120perc 6,7
Ez cukorral kapcsolatos gond, fehérlisztes, szénhidrátdús és cukros (bizonyos gyümölcsök is pl szőlő, banán stb) dolgok elhagyása, sport és zöldségek, teljes kiőrlésű dolgokkal szépen kordában tartható.
Az inzulinod szép, HOMA indexed jó és 0`-es inzulin érték 5mmol/l alatt kiváló, a szorzatokkal sincs gond.
Viszont a cukornak nem szabadna beesnie a 0perces alá.
Koszi a valaszokat. Sajnos IR, dieta es sport melle kaptsm mercformint is (Naszody Kecskemeten)
Mentek a zold kezek
Bocs, hogy így ennyi év után ide jövök, de én most voltam cukor terhelésen, és próbálom megérteni hogy egy eredmény mitől lesz jó vagy rossz.
Szóval ezekből az eredményekből hogy jött ki az hogy inzulinrezisztencia, és még gyógyszer is kell rá?
Tök alacsonyak az inzulin értékeid, mellette a cukor értékeid is, nekem ez alapján az lenne logikus, hogy pont hogy inzulin szenzitív vagy, mivel alacsony inzulin értékek is csökkentik a cukrod.
Ráadásul úgy tudom, hogy a gyógyszer az a máj cukortermelését akadályozza, ha neked alapból alacsony a cukrod, akkor a máj cukortermelésének akadályozása miben segít?
Eddig azt hittem kezdem érteni mi micsoda ebben a cukor témában de ez a poszt teljesen elbizonytalanított, kérlek segíts megérteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!