Nagyon fáj az első nőgyógyászati vizsgálat?
Figyelt kérdés
Most fogok menni először és nagyon félek,hogy milyen lesz,mivel eléggé szégyellős vagyok főleg ott lent így nagyon félek.Érdemes előtte leborotválkozni azon a területen?Nagyon fog fájni?2016. okt. 13. 14:51
1/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem fáj.
Nem muszáj borotválni, csuvakkát is láttak már.
2/3 anonim válasza:
Én is nagyon szégyellős vagyok, hosszított pólóban mentem, és alig mertem levetkőzni, meg felülni a székbe :D Megborotválkozni külön emiatt nem érdemes, hidd el, nem érdekli őket. Maga a vizsgálat egyáltalán nem fáj, (kivéve ha nem lazulsz el és feszítesz, akkor kicsit kellemetlen) csak a síkosító és a kacsa nagyon hideg. Tényleg, semmi okod félni, tudom, először rossz, és kiszolgáltatva érzed magad, de csak lazulj el, az egész nem tart 5 percig.
3/3 anonim válasza:
Nem kell paráznod miatta, nem fáj. Nem mondom, hogy kellemes, de egyáltalán nem fájdalmas! És gondolj arra, hogy az egészséged a legfontosabb, jó lesz utána hogy tudod hogy minden rendben. :) A doki meg több ezer nőt látott már pucéran, szóval hidd el őt ez végképp nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!