Tampon 13 évesen!?
Anya megtudta,hogy tampont hasznàlok edzésre,és azóta folyton csak ordibàl velem,àllandóan ràmnyit,mikor a Wc-n vagyok és ellenōrizget!
Most ez ekkora būn,és ilyen nagy hiba? Nem lenne szabad hasznàlnom?
Bakker, szűzhártya sporttól is elszakadhat, pl.
Nem mindenki vérzik az elsőnél. Anyád sötét, mint az éjszaka.
Nem értem anyádat, szerintem felelősségteljes az, hogy tampont használsz, és törődsz azzal, hogy ne vérezd össze magad. Én büszke lennék rád, és elmondanám neked, hogy hogyan kell használni.
Annak pedig aki azt írta, hogy ne azzal szakítsa át a szűzhártyáját, illetve, hogy nem valami romantikus dolog egy tampontól "elveszteni" a szüzességet... majdnem hátast dobtam, hogy lehet valaki ennyire idióta, már ne haragudjatok. A szűzhártya egy kicsi összenövés, ami a ég kifejletlen nemiszervet védi, ez később általában saját magától elszakad, ha bizonyos mozdulatokat végzel [lábemelés, vagy bármilyen gyakorlat egy tesiórán, akár futás közben is], tehát az égvilágon SEMMIT nem ad hozzá ahhoz, hogy valaki most mennyire szűz, vagy romantikus vagy mit tudom én micsoda. Igen persze. Biztosan nagyon romantikus lehet egy egybe lévő szűzhártyát átszakítani egy tompa, vaskos dologgal, úgy, hogy fáj, vérzik, és elrontja az aktus élvezhetőségét. Naaagyyoonn romantikus ezért az élményért vigyázni rá, pláne úgy, hogy nem is lehet, mivel mint mondtam magától megsérülhet, és leválhat.
Szóval kérdező, inkább kérdezd meg tőle, hogy mi a baja vele. Illetve, kérdezd, hogy mégis mit akar, mit csinálj? Vérezd át a ruhádat? Mert, ha azt akarja, akkor ne rakj tampont, és mikor összevérezted, add neki oda a bugyidat, hogy tessék akkor moshatod ki.
Tampontól veszíti el a szüzességét?
Édes istenem, ez aztán a 'Setét középkor"!!! :-(
Álmomban nem gondoltam volna, hogy manapság akad ennyire primitív gondolkodású ember, aki még elhiszi ezt a baromságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!