Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi van akkor, ha nem kezelem...

Mi van akkor, ha nem kezelem a hüvelygombát?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 15:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Inkább tűröd a viszketést? Miért nem mész orvoshoz?
2010. ápr. 25. 22:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem is volt hüvelygombám tavaly nyáron, de sajnos nem tudtam orvoshoz menni (be voltam táblázva a munkahelyemen). Nekem viszont nem volt ilyen előbb folyás aztán viszketés, stb, hanem azonnal viszketett és majd' megőrültem tőle. Gugliztam, aztán vettem Canesten kenőcsöt, és azzal kezeltem. Pár nap múlva elmúlt teljesen, és betéttel védekeztem a rossz szag ellen, amit sűrűn cseréltem, nem csak a szag miatt, hanem a folyás miatt is. Szóval... ha pénzügyi okokból nem védekezel ezellen, akkor meg kell, mondjam, ezek nem olyan drágák. :) Legalább ennyit tegyél meg, ha nem is mész dokihoz valamely rejtély folytán!
2010. ápr. 28. 00:15
 13/13 Nikolll24 válasza:
72%

Jaaaaj szegény csajt megijesztitek!!! Lehet sulyos következménye, de azért ennyire nem!!

Elkell menni dokihoz, ő majd kikezel!

És ha nem gombád van hanem csak egyszerűen allergiás vagy a bugyid anyagára???

Vagy olyan mosoport használsz esetleg öblítőt, ami olyan reakciókat vált ki!

Előbb ti is okosodjatok egy picit, ne idiótaságokat irjatok!!!!

2010. júl. 12. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!