Miért tér vissza a hüvelygomba kb 3 havonta?
Kúppal szoktam kezelni. De ez már a negyedik alkalom, hogy megint van. Mit lehet tenni? Mitől lehet ez?
30 éves nő vagyok. Van férjem, és normális családom. Csak a férjemmel van szexuális kapcsolatom és neki is csak velem. Bunkó válaszoktól kíméljetek, nem kell kioktatni. Köszönöm aki normálisan válaszol.
Irány a nőgyógyász!
Nem kioktatásként, de hidd el, ő tud segíteni. Nekem is visszatérő problémám volt, és a gyógyszertárban kapható kúpokat vettem amihez nem kell recept, de ezek csak ideiglenes megoldások.
Elmentem dokihoz, felírt nekem háromféle gyógyszert (szájon át bevehetőt és kúpot is), és elmondta hogyan használjam őket, melyiket melyik nap, illetve vázolta mi miatt alakul ki valakinél rendszeresen az ilyesmi. Lehet, hogy "ciki" elmenni a dokihoz, és időigényes, de megéri, mert ő ért hozzá, és türelmesen elmagyarázza, hogyan tehetsz ellene.
Ami még fontos és sokan nem tudják, amennyire csak lehet kerülni kell a cukros, és full szénhidrátos kajákat, mert a gomba bizony ebből táplálkozik, és így csak segíted a kialakulását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!