Teszt negatív ultrahang nem mutat semmit, védekezés óvszerrel van de hasam fáj lehetek így méhen kívüli terhes?
Fájhat a műtét helye.De, ha az ultrahang negatív akkor ne aggódj már!!!Látták,volna ha van valami!
Viszont "szinte" bármilyen" védekezés mellett megesik, hogy teherbe esik az ember lánya.
Nem akarlak megijeszteni,de annyi mindentől fájhat is.
De momentán az én terhességem elején ugyan olyan menstruációs tüneteim voltak, mint amikor meg kell jönnie.Ez nem azt jelenti, hogy terhes vagy,hanem az hogy a havid bánt ....
Nekem masfel eve volt a peteveztek eltavolitasom -szinten mehenkivuli miatt(ver is volt a hasuregben). Azota hol itt,hol ott faj,szur. Dokim szerint kis hasi osszenovesrket okozott a kifolyt ver. Minden eredmenyem jo.
Nem lehet,hogy lassan peteeresed lesz? Nekem mar elotte joval feszul a petefeszkem. A peteereskor pedig egy jo feloraig az egesz alhasam/holyagom minden feszit ,faj. Ovszer melett remeljuk nem csuszott be a baba. Petevezetek atjarhatosagid nem volt? Ha atjarhato megnyugidhatnal ,hogy nem fog beragadni a kovetkezo.
Tényleg lehet összenövés is.A kolléganőm is járt már így!Terhes nem lehetsz, még pedig azért nem,mert a teszt csak arra a bizonyos hormonra reagál, az akkor is jelen van, ha kis terhes vagy.Amúgy meg nem található meg a szervezetben!
Ne tűrj a fájdalomnak!Menj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!