Ez orvosi eset?
Figyelt kérdés
13/l, a menstruációm elég erős, pl.egy sulis óra(45perc)ülés után ha felállok és akármilyen pici terpeszbe állok egy tenger jön ki, ha meg összeszorítom a két lábamat akkor a tenger wc-be megy, de ez csak otthon valaósítható meg, mert a suliban nem nagyon lehet olyan lassan meg zárt labakkal menni, hogy ne vegyék észre, ha meg engedem,hogy kijöjjön, beázok...mit tudnék tenni?2016. okt. 2. 18:22
11/19 anonim válasza:
Bocsi, nem tudom az milyen. nekem az elején egy 8 cseppes betét 2-3 óráig elég. Így nem tudnád elmondani? Bocs, hülye vagyok, még csak nemrég volt hogy 2 éve megjött
12/19 anonim válasza:
7: Én is súlyos vérszegény vagyok emiatt, legutóbb már olyan üzemorvosi papírt kaptam, hogy teljes munkaidőben sem dolgozhatok.
Mégsincs rá megoldás.
13/19 anonim válasza:
Cickafarkfu tea pl noi bajokra nagyon jo, verzescsillapito, gorcsoldo. Nekem sokat segit. Vagy ha nagyon durva akkor ergam cseppek, ez ilyen mehosszehuzo hatasu, de szerintem venykoteles.
14/19 A kérdező kommentje:
De ha orvoshoz megyek, megvizsgálna?Vagy csak beszélgetnénk?
2016. okt. 2. 18:54
15/19 anonim válasza:
Valoszinuleg megvizsgalna. De te meg mehetnel gyerek nogyogyaszatra ennyi idosen. Szuz vagy meg?
16/19 A kérdező kommentje:
Itt a közelben nincs, persze...nemakarom😦
2016. okt. 2. 19:03
17/19 A kérdező kommentje:
Milyen lenne a vizsgalat?
Mennyire fáj?
Pontosan mit csinálna?
2016. okt. 2. 20:15
18/19 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a bajom, nagyon erős a vérzésem. A tampon sokat segített, mert az felfogja a "tengert" és legalább nem folyik mindenfele amint megmozdulok. Sajnos nekem tampon mellett betétet is használnom kell, mert átázik. :(
19/19 A kérdező kommentje:
Koszziii
2016. okt. 3. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!