Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyi idő után lenne érdemes...

Mennyi idő után lenne érdemes elmenni nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés

A probléma az hogy hát..csíp elégé.. tegnap este óta, anyukámnak nem merem elmondani, (nem vagyunk túl jó kapcsolatban szinte semmit nem beszélünk meg).

Szóval szerintetek mennyi idő az ami már nagyon késő lenne hogy szóljak?

(16 éves vagyok és sose voltam még nőgyásznál és "kicsit" tartok is tőle)

2016. szept. 29. 15:35
 1/6 anonim ***** válasza:
minél előbb, te kis lüke! ez nem játék, komoly bajaid is lehetnek ebből.
2016. szept. 29. 15:54
 2/6 Funaki válasza:
Szerintem is minél előbb!! Ezt nem szabad halogatni. Ha nem anyukáddal akkor a nővéreddel( ha van), nénike, vagy nemtudom olyan rokonoddal beszéld meg akivel tudsz őszintén beszélni és nem szégyenled ezt előtte!
2016. szept. 29. 15:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Minél előbb, mert sajnos csak rosszabb lehet. És ugye időpont sem van mindig azonnal.

Egyébként anyukád nélkül is elmehetsz. De ha még nem voltál sose és szűz is vagy, akkor érdemes felnőttel menni.

Én egyedül mentem, nem lett semmi bajom :)

2016. szept. 29. 16:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez nem fog elmúlni magától, szóval egyre csak rosszabb lesz. És nem mindegy hogy most kezeli vagy mikor már baromira begyullad. Akkor sokkal több gyógyszer is kell, illetve több idő alatt múlik el. Sajnos tapasztalatból tudjuk hogy ez így van. Én már a legkisebb jelre is megyek.
2016. szept. 29. 16:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, szóltam anyukámnak..adott 2 kenőcsöt is adott
2016. szept. 29. 16:14
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Jól tetted,nem is kell mindennel egyből orvoshoz rohanni.
2016. szept. 30. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!