Menstruáció utáni erős fájdalom. Mi okozhatja?
Figyelt kérdés
Menstruáció alatt szinte soha nincsennek görcseim szerencsére, de ha mégis előfordul, akkor elég enyhe. Viszont egy ideje azt tapasztalom, hogy a vérzés elmúlása után 1-2 nappal nagyon erős görcsök jelentkeznek, több másodpercig tartanak, és ilyenkor muszáj leülnöm, mert úgy érzem, hogyha nem tenném, akkor összeesnék. Voltam már nőgyógyásznál is ezzel a panasszal, de mivel nem talált semmit, nem mondott rá igazából semmit. Az érdekelne, hogy esetleg mással is előfordult már ilyen?#görcs #Menstruáció utáni fájdalom
2016. szept. 26. 22:29
1/1 anonim válasza:
Ez természetes. Én utógörcsnek hívom. Nincs baj, szerintem azért nem mondott semmit a dokid. Velem is volt ilyen. Meg ha közben nincsenek fájdalmaid, akkor ezek azok lennének, csak késve érkeztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!