Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van itt olyan, akinek nagyon...

Van itt olyan, akinek nagyon erős görcsei voltak, de sikerült elmulasztani?

Figyelt kérdés
Olyan görcsökre gondolok ami már az életet is megkeseríti... Fogamzásgátló és gyerekszülés nélkül. Mert nekem kb ennyivel tudtak szolgálni az orvosok. Most fogamzásgátlót szedek, de nem csinálhatom ezt életem végéig, főleg hogy elég rossz a hangulatom, és a libidóm is 0 évek óta (mióta szedem)... Milyen módszerrel sikerült nektek?

2016. júl. 31. 18:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Endrikológust azért érdemes lenne felkeresni.

Amúgy nekem olyan volt, hogy görcs+hányás+falkaparás+visítás...

Elkezdtem cickafarkat inni ciklus minden napján reggelente +mensis torna, és nem is érzem már..

2016. júl. 31. 18:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Ehhez a görcsök okát kell kideríteni, ezt pedig csak alapos kivizsgálással egy orvos tudja, így a neten keresztül senki.
2016. júl. 31. 18:12
 3/7 A kérdező kommentje:
És ezt csak célzott vizsgálattal lehet kideríteni? Mert voltam már más ügyben endokrinológusnál (de ezt is megemlítettem) de azt mondta semmi bajom... Az ilyen homeo dolgokkal, tornákkal meg az a bajom, hogy nem biztosak... Abbahagyom a gyógyszert, csinálom, csinálom, jó, és ha aztán a hónap végén nem működik?? Tudom türelmetlen vagyok, de évekig szenvedtem, én ezt tovább képtelen vagyok elviselni. Munkahelyen, iskolában sem mondhatom, hogy bocsi, nem vált be. Görcs+hányás+ájulás, visítanék is, de suttogni sincs erőm, állva elaszok két "fájás" között...
2016. júl. 31. 18:41
 4/7 A kérdező kommentje:
A nőgyógyásznál is azért voltam, hogy megoldjuk ezt a dolgot, de csak felírt egy fogamzásgátlót alap vizsgálatok után, és elküldött.
2016. júl. 31. 18:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Vagy a cickafarkat/tornát le tudnám tesztelni gyógyszer mellett is? Mert így is fáj azért...
2016. júl. 31. 18:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Persze letesztelheted :)

Amúgy én sem hiszek a homeóban

2016. júl. 31. 20:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Úgy értem nem befolyásolná a gyógyszer az eredményeket? :)
2016. júl. 31. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!