Szerintetek ez normális? (Menstruáció)
Tegnap megjött normális, mert már beállt és oké. 1. nap volt és enyhe, rendben van. De ma... Tudom én hogy erősödik de szerintem ez már nem normális. Bocsánat az undorítóság miatt, de szó szerint ömlik belőlem a vér. Azt a legnagyobb éjszakait, a kéket 5 percen belül úgy átvéreztem, hogy kémián éreztem, itt nagy baj lesz. Lementünk tesire és akkor láttam hogy az egész lábam csupa vér, a bugyim átázott, és még a farmeromon is van egy nagy folt. Szerencsére senki nem látta, a lányok segítettek meg minden és nem is tesiztem, mondtam hogy nem vagyok jól aztán majd megfagytam az udvaron mert a pulcsimat a derekam köré kellett kötnöm, hogy ne látszódjon a folt, mert persze nem volt cseregatyám. Fél órája értem haza, beáztattam a ruhákat és lezuhanyoztam és most beraktam kettőt. Én nemtom mivan de ez nem normális. Szóltam anyának, azt mondta hogy majd hoz ilyen vastagot, de félek hogy az se lesz jó, sőt még edzésre se mehetek.
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!