Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek fájni fog a hasam...

Szerintetek fájni fog a hasam az első menstruációnál?

Figyelt kérdés
Még nem jött meg, és csak KIVÁNCSISÁGBOl. Eddigi életemben én mindig is hasfájós kölyök voltam. akkor valószínűleg mensinél is fájni fog? Rossz komenteket nem kérek (pl.: mi honnan tudjuk, ezt nem lehet megmondani), mert szerintem én hasfájos leszek, csak mondom, hogy kiváncssi vagyok. Köszönöm a normális válaszokat:) 14/L

2016. szept. 18. 09:55
1 2
 11/12 anonim válasza:
Nekem az első nem fájt na de a többi..... fú hallod én is hasfájós voltam kiskoromban és most is nagyon tud görcsölni a hasam. Volt ilyan hogy tesiórán nagyba futottunk aztán annyira elkezdtem görcsölni, hogy még könnyeztem is meg se tudtam mozdulni, na az durva volt
2016. szept. 18. 16:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az első még nem fog fájni,majd a 2-3 körül kiderül hogy hasfájós vagy e.
2016. szept. 24. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!