Ilyen esetben van esély, hogy előjegyzés nélkül ellátást kapjak?
1,5 hónapja barna folyás jelentkezett nálam. Akkor el is mentem SZTK-ba egy rendelésre, ahol azt mondta a doktor, hogyha a következő hónapban is előfordul a probléma, akkor meg fog vizsgálni, de szerinte nem lesz baj, 3 éve ugyanolyan fogamzásgátlót szedek. (Nem vizsgált meg) Kértem időpontot, de csak 21.-ére kaptam két héttel ezelőtt. Azóta a barna folyás folyamatos, viszont egy pár napja már rózsaszínes. Nagyon kétségbe vagyok esve. Fájdalmam nincs, a menstruációm normális. A problémám ugye elég akut, mivel 1,5 hónapja már napi rendszerességgel találkozom a színes váladékkal. Fájdalmam nincs. Viszont a menstruációm 4 nap múlva meg fog jönni. Azaz 21.-én pont meglenne, mikor mennem kellene az orvoshoz. Ilyen esetben kérhetem, hogy rendelés végén legyenek kedvesek megvizsgálni az előjegyzés hiánya ellenében is?
Köszönöm a válaszokat!
Mivel csak pár nap van az időpontodig, én kivárnám.
Az nem gond, hogy meglesz, akkor is megvizsgál. Én is voltam már úgy. Egyébként meg nem is biztos, hogy meg fog jönni rendesen, ha valami bajod van.
Egyébként nekem egyszer volt, hogy sürgős volt, mondjuk nekem fájdalmaim is voltak. Felhívtam a rendelőintézetet, nem volt időpont, csak 3 hét múlva, de kapcsolták az orvos rendelőjét és ő mondta, hogy mehetek aznap bármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!