Mennyi esély van rá hogy még növök?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok 162cm.A családunkban senki sem alacsonyabb 170 cm-nél.(anyukám 170cm,apukám 188cm)2016. szept. 11. 17:11
2/3 anonim válasza:
Ez szerintem mindenkinél változik. Attól is függ hogy megjött-e már a menstruációd, mert az után nem sokkal leáll a növekedés. Nekem legalább is ezt mondták, és ezt is tapasztaltam. Nekem 12 évesen jött meg, utána még egy évig nőttem pár centit és annyi. Most 157 vagyok, 18 éves.
3/3 anonim válasza:
Még az első mensije után egy lány egy pár évig még nő. Én ennyi idősen pont ekkora voltam és 15 évesen értem el a végleges magasságomat, ami most 167 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!