Milyen gyakran ajánlatos hajat mosni? Milyen időközönként mossátok?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 19:25
11/13 anonim válasza:
5-6 naponta. A napi hajmosás azért nem jó, mert a bőrünk természetből eredően létrehoz egy faggyúréteget. Ha ezt mindig eltünteted, csak még fokozottabb termelésre serkented. Eleinte én 2-3 napig mostam én is hajat, de a végén már naponta kellett volna, olyan gyorsan zsírosodott. Most meg szép hajam van még a 4. napon is. Nekem is derékigérő, és imádom :)
12/13 anonim válasza:
Hat igen en is ugy tudom, hogy minel gyakrabban mosod annal hamarabb fog zsirosodni. Szerintem felesleges minden nap hajat mosni. En is 5 naponta mosom a hajam es nem nagyon zsirosodik.
13/13 anonim válasza:
Nehogy naponta moss hajat! 1. fölösleges, 2.egészségtelen, 3. sokkal hamarabb fog zsírosodni! Van egy barátnőm, aki megkérdezte, hogy hány naponta mosok hajat. Mondtam neki, hogy kettő naponta. Ő ott majdnem elájult (túlzás), mivel ő csak hetente mos hajat. ÉS KOMOLYAN! Irtó szép a haja. Dús, még az 5. napon is úgy néz ki mintha ma mosott volna hajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!