Milyen időközönként ajánlatos fürdetni a macskát? Mi most havonta 1x fürdetjük. Jó ez így? (benti cica, egyáltalán nem engedjük ki )
Nálunk kint laknak (mielőtt valaki megkövez: a bejárati ajtónál a szélvédett sarokban egy kibélelt tévésdobozban), és az állatorvos azt mondta, elég, ha háromhavonta lecsutakoljuk őket, akkor is csak a szőrzet vagy esetleges élősdiek miatt.
A lényeg az, hogy ne túl sűrűn, mert bőven elég a bőrének, ha mosakszik. Akár fürdethetitek kéthavonta is. ;)
Az ajánlottat nem tudom.
Én nyáron havonta szoktam, ősszel télen tavasszal, maximum egyszer.
Kijárós szoba cica. (bent alszik)
Ja és nem szeret fürdeni :)
22:45 vagyok.
Azért fürdetjük, mert hófehér perzsa, és egy idő után elkoszolja a bundáját.
22:45 - 22:46 vagyok.
Bármikor kimehet, kertváros, hatalmas zárt kerttel, szelíd kutyusokkal, akik el is vannak kerítve.
Még is imád bent lenni. Herélt fiú macskáról van szó.
Majd ő eldönti mit akar.
Cicam 2 eves, hosszuszoru. Eleteben egyszer furdott.
Szinten benti cica. Egyaltalan nem kell furdetni oket, nem tudom honnan veszed, hogy kene.
22.47-esnek irnam, hogy sajnos a cica neha ra van szorulva, hogy benti elete legyen. orulok ha a tied nincs. ha en kiengednem, kb 5 percen belul elutne valami.
Bocs az OFFert, de szemet szurt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!