Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampon ha még nem jött meg?

Tampon ha még nem jött meg?

Figyelt kérdés
Holnap nem lesz lehetosegem tampont felhelyezni ha esetleg napkozben jon meg nem reggel.. Mi legyen? Felhelyezzek egyet reggel a biztonság kedveert?
2016. szept. 12. 19:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, milyen erős a vérzésed az elején. Nekem nagyon gyöngén indul, így ilyenkor vékony betétet teszek be, bőven elég.

Ha erősen indulna, ilyen szituban a tampont választanám.

2016. szept. 12. 19:25
 2/8 anonim válasza:
Ha fel tudod helyezni akkor hajrá!Nekem csak erős vérzéskor sikerül.
2016. szept. 12. 19:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2016. szept. 12. 20:35
 4/8 anonim ***** válasza:
En sokszor csinaltam igy. Csak szamits ra ,hogy ki fog szaritani belul..
2016. szept. 12. 21:27
 5/8 A kérdező kommentje:

16

Koszonom

2016. szept. 12. 21:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne tedd fel amíg nem jön meg. Nem éppen egészséges dolog. Gondolj csak bele: amíg nem vérzel, addig azt a nedvességet cuppantja magába, amit talál, azaz a hüvely nyálkahártyájáét.

És ha neadjisten csak estefele jön meg, vagy késik egy napot, akkor totál feleslegesen kíntatod a hüvelyedet, nem beszélve arról, milyen kellemetlen dolog egy száraz tampont kihúzni.

A helyedben én rendes betétet tennék be, ha amúgy tampont használsz, hát egy fél napot kibírsz betéttel, pláne ha "vaklárma". Aztán ha mosdó közelébe jutsz és mégis megjön, ott megtörölközöl nedves törlőkendővel, és beteszed a tampont.

2016. szept. 12. 22:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom :)
2016. szept. 13. 20:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Hogyhogy nem lesz lehetőséged? Nem lesz vécé a közelben? És ha szükség lesz rá, mit csinálsz?
2016. szept. 15. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!