Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet az oka ha kéthetente...

Luna26 kérdése:

Mi lehet az oka ha kéthetente vérzek?

Figyelt kérdés
Gyereket tervezünk ami már sajnos a lombikban merül ki mert hiába minden nem jön össze a baba(még csak most vágung bele )..2 hónapig nagyon gyenge szinte pecsételő vérzésem volt most pedig 6 hét alatt 3.ra vérzek (2 hetente)..hiába kerestem fel az orvosomat nem irt fel semmi söt meg sem vizsgált mondván hogy a hormonok összezavarják a ciklusomat..de tudom hogy ez nem normális dolog és már teljesen össze vagyok zavarodva..

2016. szept. 11. 11:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha még csak most kezdtek bele, egy évig minimum próbálkozzatok szorgalmasan.

Azután már lehet továbbgondolkozni.

2016. szept. 11. 11:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Menj el egy normális orvoshoz..

Nyilván a hormonkezelés okozza, de valószínű tök más adagokat kapsz, mint kéne, ráadásul látványosan le is vagy sza.va..

2016. szept. 11. 11:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Bocsi rosszul fogalmaztam!A baba tervezésben már három éve benne vagyunk..2 és fél éve endometriozissal kezeltek..az ota kontrolra járok félévente..és folyamatosan mondogatom a dokinak a baba dolgot..mostanra jutottam el addig hogy hormonvizsgálatokra járok a páromat ondo vizsgálatra küldték..és még csak most fogunk eljutni meddőségi központba..jeleztem a dokimnak hogy nem oké a mensim és csak annyit vágot rá hogy majd kiderül ott mi a helyzett és amit feljebb is írtam..
2016. szept. 12. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!