Aggódóm! A barátommal pettingeltünk vagyis csak ő nyalt engem azután annyira nem bírtam, hogy a péniszét odaraktam magamhoz és éppen picit beraktam meg ki! még SZŰZ vagyok! Hét elején kellett volna megjönnie! Félek! Ugye nem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 15:35
21/31 A kérdező kommentje:
Vettünk tesztet! Negatív lett! Minda2 ! Köszönöm a válaszokat!
2010. ápr. 23. 15:00
22/31 anonim válasza:
mondtam már máshol is hogy azért 53% mert az ilyen nyomorékoknak megmondom a véleményem és nem örülnek neki :) de szerencsére nem határozza meg az életem a százalék száma, viszont mindig lehet olvasni itt valami vicceset :D
23/31 A kérdező kommentje:
Szerintem meg te vagy a nyomorék xD ! Gondolom pasit nem láttál életedbe! Ha te meg így ítéled meg az embereket akkor gratulálok! Egy rossz szót nem szóltam hozzád!
2010. ápr. 23. 17:18
24/31 anonim válasza:
Most már csak egy HIV teszt kell, és teljes a kép. :)
Persze a HPV, herpesz, gomba és társai még ott vannak...
25/31 A kérdező kommentje:
Teljesen egyet értek veled :) Amúgy minda2 en szüzek vagyunk!
2010. ápr. 23. 20:28
26/31 anonim válasza:
Elképesztő, hogy valaki azért jön az oldalra, hogy a nárcizmusát kiélje...mindezt a segítség mottója alatt..
A témához: Én írtam, hogy a szűzhártya tágulhat is, nem kell szakadnia. Ha belédhatolt a párod, még ha picit is, nem vagy már szűz, annak ellenére, hogy orvosilag a hártya nem bizti, hogy átszakadt. . Pszichikai értelemben sem. Ez sajnos így van, de gondolom ezt felvállaltad.
27/31 anonim válasza:
tévedsz kedves kédező, van párom és mi hallottunk már a védekezésről így nem kell ostoba oldalakon pánikolnom hogy terhes vagyok e :D
28/31 anonim válasza:
Azt állítod magadról, hogy szűz vagy, de terhességi teszt kell? Akkor van egy 2. Szűz Máriánk?:)) Kislány, ha csak fél centire is volt benned a barátod farka, akkor már nem vagy szűz, akármennyire is szeretnéd ezt hinni.
29/31 A kérdező kommentje:
Nha ennek örülök :)
2010. ápr. 23. 22:34
30/31 anonim válasza:
Minek örülsz? Hogy nem vagy szűz?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!