Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Aggódóm! A barátommal pettinge...

Aggódóm! A barátommal pettingeltünk vagyis csak ő nyalt engem azután annyira nem bírtam, hogy a péniszét odaraktam magamhoz és éppen picit beraktam meg ki! még SZŰZ vagyok! Hét elején kellett volna megjönnie! Félek! Ugye nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 15:35
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Elmenni nem ment el! Előváladék nem hinném,hogy volt! És egyáltalán nem raktam be mélyre! A szűz hártyám még mindig megvan!
2010. ápr. 22. 15:48
 12/31 anonim ***** válasza:
Én se hiszem, hogy az vagy, ugyan lehetett a farka végén ondó előfolyás, de minimális az esélye, ha a körülményeket figyelembe vesszük. 1%
2010. ápr. 22. 15:48
 13/31 anonim ***** válasza:
Ha egy kicsit is volt benned, akkor már nem vagy szűz, bármennyire is nem akarod elfogadni. Előváladék lehetett rajta, attól is teherbe eshetsz, még ha kicsi is az esélye. Eltelt pár nap azóta, hogy meg kellett volna jönnie, csinálj egy tesztet és akkor megnyugodhatsz és nem látatlanban kérdezel olyat, amit mi nem tudhatunk, de a teszt biztos választ ad.
2010. ápr. 22. 15:49
 14/31 A kérdező kommentje:
Azóta próbáltuk gumival és nem ment! Még a hüvelyembe se hiszem,hogy picit bejött volna,mert nagyon fájt és abbahagytuk! A péniszét csak a hüvelyemIG raktam be..!
2010. ápr. 22. 15:50
 15/31 anonim ***** válasza:
0%

hüvelyem-IG? magadhoz/magadba...???

döntsd már el!!!

mindenesetre nézd át a nyelvtant,( mert a ragozás szemmel láthatóan nem megy) és a bioszt is, mert ott is vannak problémák

2010. ápr. 22. 15:57
 16/31 A kérdező kommentje:
Sajnálom,hogy nem tudok helyesen írni! Igazából nem is azért írtam ki ezt a kérdést,hogy ezt halljam! Te tökéletes vagy! Az értelmes válaszokat köszönöm :( :)
2010. ápr. 22. 16:02
 17/31 anonim ***** válasza:

A szűzhártya rögtön a hüvelybemenetnél van. Nem muszáj szakadnia, ki is tágulhat. Az is a szüzesség elvesztését jelenti.

Fiatal férfiaknál mindig több az esély, hogy az előváladéktól is terhes lehet a nő. Előváladék szexuális izgalom hatására képződik, ha felállt neki, akkor biztos, hogy volt. Ez a váladék átlátszó és sokszor csak pár csepp.

Ha a ciklus felénél voltál, akkor nagyobb az esély a terhességre is. Még akkor is, ha a hüvelybemenetnél volt a pénisze.

Az aktus után kb 14 nappal érdemes egy tesztet csinálni. Egyébként, ha valóban csak a bejáratnál megálltatok (bár nem hiszem), akkor kicsi az esély a terhességre, de nem lehetetlen.

2010. ápr. 22. 23:05
 18/31 anonim ***** válasza:
41%
honnan tudod hogy meg van még a szűzhártyád? érzed ?:D terhes vagy nagy nagy agyi gondokkal.
2010. ápr. 23. 10:50
 19/31 A kérdező kommentje:
Nem csodálom,hogy 53 % ban hasznos válaszokat adsz :)
2010. ápr. 23. 12:43
 20/31 anonim ***** válasza:
Bogárka, minden rosszindulat nélkül, (és a többiek védelmében, aki szerintem segítenének), tényleg jó lenne neked segíteni, és én is magyar vagyok, de őszintén szólva nem értem a gondokat. Hogy akkor most meddig raktad be, hogyan, mitől van a gyerek, és tényleg, honnan tudod, hogy szűz vagy-e még, stb....ne haragudj, de tényleg nem érthető amit mondasz.
2010. ápr. 23. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!