Lehet attól véres a vizeletem, hogy hasba rúgtak?
Figyelt kérdés
Tegnap délelött történt,napközben nem fájt annyira,de éjszaka elkezdett görcsölni az alhasam,ma reggelre pedig véres lett a vizletem.Ma egész nap az volt.Lehet összefüggés a kettő között vagy ez mástól lehet?
32/N
2016. szept. 9. 21:01
1/8 anonim válasza:
Nem jött meg?Vagy nem lehet az ovuláció?
2/8 anonim válasza:
Ez borzasztó... Azonnal menj orvoshoz! Remélem rendbe jön a hasad.
3/8 anonim válasza:
Miért és ki rúgott hasba?
Szerintem lehet összefüggés,minél előbb lásson orvos,komoly is lehet.
4/8 anonim válasza:
Ha vese, vagy hólyag tájékon rúgtak meg, akkor lehet attól. Nekem már többször volt ilyen. Esetleg nem ettél nagyobb mennyiségű céklát, mert az meg tudja viccelni az embert.
5/8 anonim válasza:
Lehet a rúgástól, de akkor ott baj van, sos doki!
6/8 anonim válasza:
Szerintem azonnal nézesd meg dokival!Lehet ez egy belső vérzés is!Veszélyes.Nekem vese tájék sérülése miatt lett véres vizeletem,műtét lett a vége!
Előző válaszoló! ha neked véres lett hólyag vagy vese táji sérüléstől, mi lett a következmény?magától rendbej ött?
7/8 anonim válasza:
4. vagyok. Ha 6. kérdése hozzám van címezve, nekem már kb 5-6 alkalommal is volt véres a vizeletem verekedés miatt, de nem akartam ügyet,így inkább mindig kihevertem otthon. Ha nagyon súlyos lett volna, feltételezem éreztem volna, és akkor orvoshoz fordultam volna.
8/8 anonim válasza:
menj orvoshoz, és lépj ki a kapcsolatból. rendőrségre is mehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!