S. O. S a hónap végén megjön a menszin de akkor megyünk erdei táborba mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egerbe fogunk menni és elég sok túra lesz meg minden.Nem használok tampont mert nem szeretem.Fogunk versenyezni is meg minden .Amikor megvan általábba mindig csendes vagyok és semmihez nincs kedvem félek h észreveszik rajtam.És fogalmam sincs hogy birjam majd ki .Valami ötletetek?2016. szept. 9. 20:36
1/2 anonim válasza:
Szedjél 1-2 hangulatjavítót, csomót vény nélkül lehet kapni :) Vagy csak erőltess magadra 3 kiló mosolyt, és hajrá :D
2/2 anonim válasza:
Nem kell meghalnod... nekem mindig megvolt, az összes táborban, stb., annyi, hogy görcsoldó, hogy ne fájjon annyira a hasam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!