Menstruáció elötti napokon ti hogy vagytok?
Figyelt kérdés
Szóval az érdekelne pontosan,ti felszoktatok puffadni menszez elött?és hány nappal?Fontos lenne több ember véleménye mert én katasztrófa hogy mit élek át.2016. szept. 8. 08:23
1/3 anonim válasza:
Hat en mar peteeres utantol gorcsolgetek neha,neha beleszur itt-ott, feszul a mellem.Vizet raktaroz a szervezetem mensi elott (szukebb a naci) amit a memsi alatti sok pisivel kitermel.;) Felfujodni mensi nelkul is szoktam inkabb az olajos,zsiros kajatol...Neked mi a panaszod?
2/3 A kérdező kommentje:
nekem 2 hónapja egészen mostanig folyton felvoltam puffadva,de mindig mensi elött,és ha véget ért a mensim akkor sem múlt el a puffadás.most kb egy hete hogy kevesebbet eszem azóta kezdek jobban lenni.
2016. szept. 11. 15:45
3/3 A kérdező kommentje:
És menszi elött még több panaszom is van,hanyingerem van ,töbször is hányok meg szédűlök nincs eröm nem tudom a dolgomat sem elvégezni.
2016. szept. 11. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!