Tampon segítséget? Sürgős!
A tampont addig kell feltolni, amíg már nem érzed és nem érzed mozgásnál, járás közben. A zsinórnak ki kell lógnia, hisz annál fogva kell majd kihúzni. A tampon magától feljebb menni nem fog, ne aggódj, a tampon a mozgástól vagy ha megtelik, max kifelé tud jönni. Így a zsinór nem tűnik el soha, az csak lógjon ott.
Ha nem érzed járás közben a tampont, akkor jó helyen van.
Nem fáj. Ha megtelik, akkor kell kivenni. Én onnan szoktam tudni, hogy egyrészt nehéznek érzem (ez az erősebb napokon van és szokni kell magát az érzést, úgyhogy némi idő, míg kialakul nálad is), amúgy meg még egyszerűbb, hogy ha pisiléskor véres lesz a wc papír, ami azt jelenti, hogy a tampon már az aljáig átázott. Ha ezt betartod, akkor nem lőhetsz mellé.
Ha nem telik meg a tampon vagy még szárazon kihúznád, az nem épp kellemes, és kerülni kell, mert felhorzsol belül.
Tehát ha beraktad a tampont, szépen letisztogatod magad alul. Míg nincs tele a tampon, addig pisilésnél nyoma sincs vérnek. Ha mégis (pl wc-ben, vagy papíron), akkor tamponcsere.
És akkor az sem baj hogy érzem a zsinórt, és hogy nem sikerült a teljes ujjammal feltenni? Amugy vettem egy dobozzal júniusban, es azota probaltam, igy elhasznaltam egy csomót. Még maradt 4 db, az jo lesz holnapra, és délután még veszek:D
Köszi a választ:)
Köszönöm mindenkinek, ment a zöld :)
Suliba kitaláltam, hogy egy üres labellos dobozban fogom tartani, mert az nem feltuno ha viszem a wcre. Úgy gondoltam, hogy csak tesire fogom használni, mert akkor ugye kell, hogy mozogjak. Annyira örülök, legközelebb megprobalom meg mélyebben:)
1. Kenyelmesnek kell Lennie, ne nyomjon, ne felig legyen bent.
2. A zsinort elfogod felejteni. Nemfogod erezni (eszedbe ne jusson azt is felhelyezni, akkor h huznad k!):)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!