Lányok! Kértetek segítséget az első tampon felhelyezésénél?
Olvasd el a tanácsadót. Amire figyelj hogy tuti hogy levedd a fóliát róla.
A barátnöm úgy járt hogy a tetején rajta maradt´, de szerencséje volt ki is jött.
Nagyon lazítsd el magadat, ha lehet egy kicsit sem legyél feszes. ahogy mutatja ´told fel, hogy a vége is rendesen a hüvelyedben legyen. Ne gyorsan indulás elött csináld, hanem ha felnyomtad akkor ülj le, mozogjál, hogy kénylemes-e és ha nem akkor told tovább, ha rendesen bent van nem érzed, ha kilóg a vége, akkor még fájhat is.
én már 2x próbáltam majdnem sikerült,de aztán fájt próbáltam feljebb tolni de úgy se volt jó,így hát inkább kivettem..:S én is egyedül próbáltam,és most is úgy fogom,remélem sikerül,mert nagyon sürgős ballagás miatt.Pont 2nappal előtte jön meg..:S
14/L
Én már kb. 3x próbáltam és egyszerűen nem megy.... nem fér be oda. Megvagyok valahogy a betéttel... :(
15/L
Dehogy kértem,mi anyut????XD,jujj ha most látnád a fejemXD,én nagyon jóban vagyok anyummal,de azért azt,hogy anyu dugd már fel nekem a tampont...hááát XD
Jó tanács nektek lányok.Bemegy az a tampon,egy gyerek kifér a nunidon egy tampon főleg befér hártya ide vagy oda,én is szűz voltam amikor 14 évesen először betetttem.Unokahugom 12 éves korától használja,hidd el be fog menni.Minit vegyetek silk touchot.Csücss a wc-re nagy terpesz és lazítás,először dugd be az ujjad,de óvatosan,van járat tehát be fog menni.A mini vékonyabb mint az ujjad,a baj az h elől beakad vmibe de nem a hártyába,hanem belelököd a falba,ezért kell óvatosan bedugni.nekem egy félcsomag elment mire beért az első,az is fontos h egy ne legyél csont száraz mert akkor fáj a felhelyezés.Nekem most is van,h nem szívja meg magát a tampon kivezsem és közben sértem a falatés kiszáradok aztán a kövi neccesebb...lazítás nagy terpesz és óvatos dugi...
tegnapi 17:58...
Nekem legalább 2-3 mensi alatt semmi gond nem volt, kb elsőre sikerült, aztán egyszer siettem,elkapkodtam ...fájt és egy jó pár alkalom kellett mire újból sikerült...a kérdezőnek is írom: nem szabad görcsölni...akkor nem fog menni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!