Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elmehetek nőgyógyászhoz?

Elmehetek nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Holnap délelőttre kaptam időpontot a nőgyógyászhoz, viszont az lenne a menstruacióm utolsó napja. Nem voltam még orvosnál, fogamzásgátlót szeretnék feliratni. Elmehetek így is? Bocsi ha hülye a kérdésem de születésem óta nem látott még nődoki, ez lenne az első. Köszi a válaszokat.

2016. aug. 31. 10:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, elmehetsz.

Én voltam már úgy is, hogy nagyon meg volt. Nekik ez nem gond. Szóltam, hogy meg van, és akkor is simán megvizsgált.

Egyszer meg hüvelyi UH-on voltam úgy, hogy az utolsó napja volt és még nagyon pici barna volt. Szóltam, mielőtt elkezdték, de mondták, hogy semmi gond.

2016. aug. 31. 10:42
 2/2 anonim ***** válasza:

El. Maximum nem vesz le rákszűrést most, de megvizsgál és vérvételre szoktak amúgy is küldeni ilyenkor mielőtt felírják, tehát valószínű akkor veszi le ha visszaviszed azt.

Nekem utolsó napon volt hüvelyi UH-om, szóltam de azt mondták hogy nem jelent gondot megnéznek így is.

2016. aug. 31. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!