6 napja barna folyásom van. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Holnap kell naptár szerint megjönnie de kb. 6 napja barna folyást tapasztalok. Nem nagy mennyiség ha nem cserélném (persze cserélem rendszeresen) 1 betét sem telne meg 1 nap (kisebb méret)
Mitől lehet? Ilyen még nem fordult elő. Nem fáj semmim. Szerintem terhes sem lehetek. (arra kb. 0,00001% esély van)
Mivel múlaszthatom el? Ha nem jön meg rendesen a menstruációm mindenképp elmegyek orvoshoz, de szeretném tudni volt e valaki hasonló helyzetbe. Szextől lehet? (előtte este szexeltem a párommal, de nem éreztem akkor hogy fájna vagy ilyenek)
28 éves vagyok.
Köszi
2016. aug. 29. 19:00
1/2 A kérdező kommentje:
Barna folyás tegnap elmúlt. Ma már nincs semmi. A Barnázás a 24. napon jött. Lehet egy ilyen előbbi menstruáció? Mert van hogy 27,28 de volt hogy 36. napra jött meg. Most olyan fura ott lent olyan bizsergős, nem is tudom. Nem fáj semmi. De van az a megfog jönni érzés. Előző hónapban simán megjött. Terhességre nagyon minimális esélyt adnék. Nem hiszem és remélem nem vagyok terhes. Várjam ki a kövi hónapot, hogy akkor mi lesz?
2016. aug. 31. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!